Έκαψαν αυτοκίνητο 40χρονου στη Πύλα

Απρ 13 Written by 

Φωτιά που τέθηκε κακόβουλα σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 40χρονου Ελλαδίτη ο οποίος διαμένει στην Κύπρο και ήταν σταθμευμένο στη τουριστική περιοχή Πύλας, υπέστη ζημιές 1.500 ευρώ. Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τη μία σήμερα τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία ότι υπήρχε φωτιά σε αυτοκίνητο που βρισκόταν στην τουριστική περιοχή Πύλας.
 
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Πυροσβεστικού Σταθμού Ορόκλινης οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά στο αυτοκίνητο.
 
Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης μετέβησαν στη περιοχή και από τις πρώτες εξετάσεις που διενήργησαν διαπιστώθηκε ότι από την πυρκαγιά προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο ζημιές ύψους 1.500 ευρώ.
 
Σύμφωνα με τις έρευνες της Αστυνομίας εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα και ξεκίνησε στο πίσω μέρος του οχήματος.
 
Η σκηνή φρουρείται από την Αστυνομία και με το πρώτο φως της ημέρας θα διενεργηθούν έρευνες από την Αστυνομία, τη Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.
 
Το αυτοκίνητο είναι ιδιοκτησίας 40χρονου Ελληνα ο οποίος διαμένει στη Κύπρου και το όχημα ήταν σταθμευμένο στην οικία του γιου του. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται από την Αστυνομία.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ